Ondernemerschap is een sprong in het diepe, maak hem niet alleen!

Als je in het diepe gaat springen wil je zoveel mogelijk zekerheden inbouwen.  Wanneer is het genoeg? Welke basis heb je nodig om ondernemer te zijn? En: waarschijnlijk ga je je inschrijven als eenmanszaak.  Je runt een bedrijf nooit alleen. Je hebt een netwerk nodig om je te ondersteunen, samenwerken met anderen is essentieel. En misschien heb je wel personeel nodig. Hoe je communiceert, is van invloed op hoe succesvol  jouw onderneming wordt.

Als startend ondernemer kun je in allerlei valkuilen terechtkomen. Wij als happy ondernemers willen jou helpen om sneller een succesvol bedrijf neer te zetten. Dit doen we door informatie te delen én trainingen te geven. Neem contact met ons op wanneer je hierover meer wilt weten. Wil jij als startend ondernemer óf als gevestigd ondernemer liever voor een persoonlijke benadering kiezen, dan bent je perfect uit met Business Coaching.

Abonnement Business Coaching, hét ABC-tje voor organisaties

Hebt U als ondernemer behoefte aan een sparringspartner? Zijn er zaken waarover U eens van gedachten wilt wisselen met iemand die een frisse en onafhankelijke kijk heeft op de zaak? Of is er in uw organisatie behoefte aan een ‘personal coach’? Iemand die kan op elk nivo de mensen te woord kan staan?

Of loopt U als ondernemer zelf tegen persoonlijke ‘blokkades’ aan die U er eigenlijk van weerhouden om nog succesvoller te zijn dan U nu al bent? Zijn er mensen in Uw organisatie die U wilt helpen om weer ‘lekker in hun vel’ te laten komen maar ligt daar niet uw expertise?

Dan is er nu dé oplossing:

Het A-B-C-tje voor organisaties

Een “Abonnement Business Coaching”.
Gedurende bijvoorbeeld een half jaar, elke maand een sessie waarin U goed kunt sparren, waarin persoonlijke thema’s aangepakt kunnen worden. Of medewerkers persoonlijk begeleid kunnen worden.
En tussendoor de mogelijkheid om op elk gewenst tijdstip contact te kunnen hebben.

De waarde van zo’n traject loopt al snel in de duizenden euro’s. Daarom is het vanzelfsprekend dat er gestart wordt met een (of enkele) kennismakings sessies.
Neem contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Als onafhankelijk, onpartijdig ‘bedrijfscoach’ ga ik elk gesprek vertrouwelijk aan. Mijn jarenlange ervaring reikt tot automatisering, marketing, en op vlak van organisaties. Ik kan dus op vele vlakken een sparringspartner zijn en versta dus ook de gebruikte taal. Ik richt mij echter met name op het menselijk vlak. Ik kan helpen om problemen op het gebied van stress, burn-out, belemmerende overtuigingen, emotionele blokkades, identiteit etc. op te lossen.

Wilt U meer informatie over zo’n traject? Maak dan direct een afspraak, Ik kom graag de mogelijkheden bespreken.

Vergoedingen

Ondernemers en ZZP-ers
Kunnen de coachingskosten opvoeren als aftrekpost bij de inkomstenbelasting. Afhankelijk van je inkomen, kan dit tot maximaal 50% voordeel opleveren.

Volg je een beroepsopleiding
Dan kun je de kosten voor coaching en/of supervisie opvoeren bij de belasting, onder de noemer opleidingskosten.

Medewerkers
Vaak investeert de werkgever in de competentie of preventie ontwikkeling: Persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke communicatie of talentontwikkeling.

Onderzoek toont aan dat mensen na coaching of training meer plezier in hun werk vinden, langer bij een werkgever blijven werken en minder vaak ziek zijn. Informeer bij je werkgever wat je ontwikkelingsbudget is en welke mogelijkheden er voor je zijn.

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn? Vul jouw gegevens in en ik neem contact op om je een en ander te laten zien.

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

*) Verplicht in te vullen
Happy Ondernemen