Training Waardevol Ondernemen – VIP

Het VIP pakket omvat naast de training “Waardevol Ondernemen” nog enkele waardevolle extra’s.
We helpen jou aan een goed fundament van een succesvol bedrijf. En dat is “weten waar je mee bezig bent”.
Daarvoor gebruiken we 3 pijlers: WAAROM, WAT en HOE. In de Training Waardevol Ondernemen komen deze 3 kernpunten aan de orde.

1. De basis – WAAROM
Waarom doe jij wat je doet? Wat vormt de grondslag voor jou bedrijf?
In een interactieve sessie, geleid door de bewezen techniek van Moeiteloos klanten aantrekken, leiden wij je door jouw WAAROM. Zodat je weet wat je de mensen te bieden hebt.

2. Vervolgens gaan we in op de WAT
Want nu ga je het WAAROM verwoorden naar je (nieuwe) klanten. Wat heb jij jouw klanten te bieden? Wat is voor hen van onschatbare waarde? Je leert jezelf presenteren, zowel in een korte pitch als op social media en op je website.

3. Tenslotte het HOE
Hier komt alles samen in je ondernemersplan. Hoe ga je uitvoering geven aan de mooie plannen die er liggen? Hoe ga je jezelf en jouw bedrijf presenteren?

Aan het eind van deze trainingsdag heb je een rugzak vol tools in handen om die klanten aan te spreken waar jij jouw beste product of dienst aan kunt leveren.

Én bij het VIP pakket krijg je ook nog:

– Toegang tot de besloten Facebookgroep, waar je dan met de andere deelnemers tips en tricks kunt uitwisselen.
– Persoonlijke begeleiding. Je komt dan 2 keer naar de praktijk van 1 van de trainers en er wordt direct, 1 op 1, feedback gegeven op jouw bedrijf. We helpen jou aan een goed fundament van een succesvol bedrijf. En dat is “weten waar je mee bezig bent”.

Data & Locatie
2016-12-12 – Eindhoven – 09:00u-17:00u
2017-01-19 – Utrecht      – 09:00u-17:00u

Investering
De waarde van het VIP pakket is minstens € 745,00. Wij doen u nu een prachtig aanbod: De trainingsdag inclusief 2x persoonlijke coachingssessies en facebook toegang kost u slechts € 595,00 (p.p. excl. btw). Het aantal plaatsen per trainingsdag is gelimiteerd, wees er dus snel bij!


Inschrijving Waardevol Ondernemen VIP

*) Verplicht in te vullenHappy Ondernemen