Training Waardevol Ondernemen

We helpen jou aan een goed fundament van een succesvol bedrijf. En dat is “weten waar je mee bezig bent”.
Daarvoor gebruiken we 3 pijlers: WAAROM, WAT en HOE. In de Training Waardevol Ondernemen komen deze 3 kernpunten aan de orde.

1. De basis – WAAROM
Waarom doe jij wat je doet? Wat vormt de grondslag voor jou bedrijf?
In een interactieve sessie, geleid door de bewezen techniek van Moeiteloos klanten aantrekken, leiden wij je door jouw WAAROM. Zodat je weet wat je de mensen te bieden hebt.

2. Vervolgens gaan we in op de WAT
Want nu ga je het WAAROM verwoorden naar je (nieuwe) klanten. Wat heb jij jouw klanten te bieden? Wat is voor hen van onschatbare waarde? Je leert jezelf presenteren, zowel in een korte pitch als op social media en op je website.

3. Tenslotte het HOE
Hier komt alles samen in je ondernemersplan. Hoe ga je uitvoering geven aan de mooie plannen die er liggen? Hoe ga je jezelf en jouw bedrijf presenteren?

Aan het eind van deze trainingsdag heb je een rugzak vol tools in handen om die klanten aan te spreken waar jij jouw beste product of dienst aan kunt leveren.
Mocht je nog effectiever aan de slag willen, is er de mogelijkheid om een uitgebreider pakket aan te schaffen.

Data & Locatie
2016-12-12 – Eindhoven – 09:00u-17:00u
2017-01-19 – Utrecht      – 09:00u-17:00u
Er kan niet meer geboekt worden voor bovenstaande data/locaties

Investering
Deze trainingsdag kost u slechts € 495,00 (p.p. excl. btw). Het aantal plaatsen per trainingsdag is gelimiteerd, wees er dus snel bij!

Wil je meer? Dan kan! Ga dan voor het PRO pakket of het VIP pakket. Je kunt het dan helemaal aanpassen aan jouw situatie.


Inschrijving Waardevol Ondernemen

*) Verplicht in te vullenHappy Ondernemen